Τα Γυαλιά Ηλίου που προτιμούν οι Διάσημοι - Exposure Sunglasses

Τα Γυαλιά Ηλίου που προτιμούν οι Διάσημοι

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο ένα πρακτικό αξεσουάρ για την προστασία των ματιών σας από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά και μια δήλωση μόδας. Με τόσα πολλά διαφορετικά στυλ διαθέσιμα, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε ποια θα φορέσετε. Ευτυχώς, οι διασημότητες συχνά μας παρέχουν έμπνευση παρουσιάζοντας το δικό τους μοναδικό στυλ.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κλασικά στυλ είναι τα γυαλιά ηλίου aviator, τα οποία έγιναν γνωστά από τον Τομ Κρουζ στην ταινία Top Gun. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν μεταλλικό σκελετό με σχήμα σταγόνας και σκούρους φακούς. Το στυλ aviator έχει φορεθεί από πολλές διασημότητες, όπως η Jennifer Aniston και η Rihanna.

Ένα άλλο κλασικό στυλ είναι τα γυαλιά ηλίου wayfarer, τα οποία έγιναν διάσημα από τη Ray-Ban τη δεκαετία του 1950. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν πλαστικό σκελετό με τετράγωνο σχήμα και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Έχουν φορεθεί από πολλές διασημότητες, όπως η Audrey Hepburn και ο Justin Timberlake.

Για όσους προτιμούν μια πιο vintage εμφάνιση, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα γυαλιά ηλίου έγιναν δημοφιλή στις δεκαετίες του 1960 και του 1970 από μουσικούς όπως ο John Lennon και η Janis Joplin. Διαθέτουν κυκλικό σκελετό και φακούς και έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως η Lady Gaga και ο Johnny Depp.

Εκτός από τα κλασικά στυλ, υπάρχουν επίσης πολλά μοντέρνα στυλ γυαλιών ηλίου που είναι δημοφιλή μεταξύ των διασημοτήτων. Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία χρόνια ήταν τα oversized γυαλιά ηλίου, τα οποία έγιναν διάσημα από τις Kim Kardashian και Paris Hilton. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν μεγάλους σκελετούς και φακούς που παρέχουν άφθονη κάλυψη και προστασία από τον ήλιο.

Ένα άλλο μοντέρνο στυλ είναι τα γυαλιά ηλίου cat-eye, τα οποία διαθέτουν σκελετό που ξεδιπλώνεται στα πλάγια, θυμίζοντας μάτι γάτας. Αυτό το στυλ έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του 1950 και έχει επιστρέψει τα τελευταία χρόνια χάρη σε διασημότητες όπως η Taylor Swift και η Katy Perry.

Για όσους θέλουν να κάνουν μια τολμηρή δήλωση, τα γυαλιά ηλίου με ασπίδα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν έναν ενιαίο μεγάλο φακό που καλύπτει και τα δύο μάτια και έχει φουτουριστική εμφάνιση. Έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως ο Kanye West και η Rihanna.

Τα ρετρό στυλ γυαλιών ηλίου έχουν επίσης επιστρέψει τα τελευταία χρόνια, με πολλές διασημότητες να φοράνε vintage εμπνευσμένες εμφανίσεις. Ένα δημοφιλές στυλ είναι τα γυαλιά ηλίου με στρογγυλό μεταλλικό σκελετό, τα οποία έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του 1970 από μουσικούς όπως ο John Lennon και ο Harry Nilsson. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν μεταλλικό σκελετό και κυκλικούς φακούς και έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως η Zoe Kravitz και ο John Mayer.

Ένα άλλο ρετρό στιλ που έχει επιστρέψει είναι τα γυαλιά ηλίου clubmaster, τα οποία διαθέτουν πλαστικό ή μεταλλικό σκελετό με γραμμή καμπύλης που μοιάζει με γυαλιά. Αυτό το στυλ έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του 1950 και το έχουν φορέσει διασημότητες όπως ο Justin Timberlake και ο Robert Downey Jr.

Για όσους προτιμούν ένα πιο μοναδικό ρετρό στυλ, τα εξαγωνικά γυαλιά ηλίου είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν σκελετό και φακούς με έξι πλευρές και έγιναν δημοφιλή τη δεκαετία του 1960 από μουσικούς όπως ο Jimi Hendrix. Έχουν φορεθεί από διασημότητες όπως η Kendall Jenner και η Gigi Hadid.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ γυαλιών ηλίου για να διαλέξετε και οι διασημότητες μας παρέχουν άφθονη έμπνευση για να βρούμε το τέλειο ζευγάρι. Είτε προτιμάτε το κλασικό, το μοντέρνο ή το ρετρό στυλ, υπάρχει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα ταιριάζει στο στυλ σας και θα προστατεύει τα μάτια σας από τις ακτίνες του ήλιου. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε ένα νέο ζευγάρι γυαλιά ηλίου, πάρτε παράδειγμα από την αγαπημένη σας διασημότητα και δοκιμάστε ένα νέο στυλ.

Ολοκληρώστε το Celebrity Look σας με τη μοντέρνα συλλογή γυαλιών ηλίου μας

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Νεα Κολεξιον - Καλοκαίρι 2024

1 από 25
1 από 6

Follow us on IG @exposure_sunglasses