Γυαλιά Hλίου για διαφορετικούς τόνους δέρματος - Exposure Sunglasses

Γυαλιά Hλίου για διαφορετικούς τόνους δέρματος

Όσον αφορά την επιλογή του τέλειου ζευγαριού γυαλιών ηλίου, πολλοί άνθρωποι εστιάζουν στο στυλ του πλαισίου και στο χρώμα του φακού, αλλά λίγοι σκέφτονται πώς ο τόνος του δέρματός τους μπορεί να επηρεάσει την επιλογή τους. Στην πραγματικότητα, η επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου για να συμπληρώσει τον τόνο του δέρματός σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική σας εμφάνιση και να σας βοηθήσει να νιώσετε αυτοπεποίθηση και στυλ. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για διαφορετικούς τόνους δέρματος και θα προσφέρουμε μερικές συμβουλές για το πώς να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι για εσάς.

Ανοιχτοί τόνοι δέρματος

Αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, θα πρέπει να αναζητήσετε γυαλιά ηλίου με σκελετό που δεν είναι πολύ έντονος, καθώς μπορεί να ξεθωριάσει η επιδερμίδα σας. Αντ' αυτού, επιλέξτε ανοιχτόχρωμους σκελετούς, όπως μπεζ, κρεμ ή παστέλ αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σκελετούς που έχουν χρυσό ή ασημί χρώμα, καθώς θα προσθέσουν ζεστασιά στον τόνο του δέρματός σας. Αποφύγετε τους πολύ σκούρους ή βαριούς σκελετούς, καθώς μπορεί να σας κάνουν να φαίνεστε χλωμή και ξεπλυμένη. Χρώματα φακών όπως το πράσινο, το μπλε και το γκρι θα συμπληρώσουν την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα σας. Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Joel.

Μέτριοι τόνοι δέρματος

Αν έχετε μεσαίο τόνο δέρματος, έχετε την πολυτέλεια να πειραματιστείτε με μια σειρά από διαφορετικά χρώματα και στυλ σκελετών. Τα περισσότερα χρώματα θα ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε είναι πολύ ανοιχτό ή πολύ σκούρο. Δοκιμάστε καφέ σκελετό, ο οποίος θα αναδείξουν τη φυσική ζεστασιά του δέρματός σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πιο τολμηρά χρώματα σκελετών, όπως το κόκκινο ή το μωβ, τα οποία θα κάνουν αίσθηση χωρίς να υπερτονίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Όσον αφορά τους φακούς, τα ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ ή το κεχριμπαρένιο θα ήταν καλή επιλογή. Εμείς προτείνουμε τα Milano.

Σκούροι τόνοι δέρματος

Εάν έχετε σκούρο τόνο δέρματος, θα πρέπει να αναζητήσετε γυαλιά ηλίου με τολμηρούς, σκουρόχρωμους σκελετούς που θα κάνουν αίσθηση. Οι αποχρώσεις του μαύρου, του καφέ και του σκούρου πράσινου αποτελούν εξαιρετικές επιλογές. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε πιο φωτεινά χρώματα, όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί, τα οποία θα ξεχωρίσουν στον τόνο του δέρματός σας. Μείνετε μακριά από σκελετούς που είναι πολύ ανοιχτοί ή πολύ παστέλ, καθώς μπορεί να συγκρουστούν με την επιδερμίδα σας. Όσον αφορά τους φακούς, οι ουδέτεροι τόνοι όπως το καφέ, το γκρι και το πράσινο είναι όλες καλές επιλογές.

Συνοπτικά, το κλειδί για να βρείτε τα τέλεια γυαλιά ηλίου για τον τόνο του δέρματός σας είναι να αναζητήσετε σκελετούς και φακούς που συμπληρώνουν το φυσικό σας χρώμα. Είτε έχετε ανοιχτόχρωμο, μεσαίο ή σκούρο δέρμα, υπάρχουν γυαλιά ηλίου εκεί έξω που θα σας κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψωνίσετε για αποχρώσεις, λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές και πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα και στυλ μέχρι να βρείτε το τέλειο ταίρι!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Νεα Κολεξιον - Καλοκαίρι 2024

1 από 25
1 από 6

Follow us on IG @exposure_sunglasses