Τέσσερις τάσεις στα γυαλιά που πρέπει να προσέξετε το 2023 - Exposure Sunglasses

Τέσσερις τάσεις στα γυαλιά που πρέπει να προσέξετε το 2023

Καθώς το 2023 μόλις ξεκίνησε, δεν μπορούμε παρά να κοιτάξουμε τις επερχόμενες τάσεις της μόδας του  έτους.Μεγάλή οίκοι γυαλιών κυκλοφόρησαν πρόσφατα τις τάσεις της μόδας για το 2023, η οποία επισημαίνει τις τάσεις των αγορών, τις τάσεις στα γυναικεία και ανδρικά γυαλιά και τα γυαλιά που θα είναι trend το 2023.Από τους πράσινους σκελετούς μέχρι τα αθλητικά γυαλιά, ακολουθούν τέσσερις τάσεις στα γυαλιά στην πασαρέλα και στις διασημότητες, που θα κάνουν πάταγο το 2023. Περιλαμβάνει τον σκελετό αγώνα , τα αθλητικά γυαλιά και τους φιμέ σκελετούς.

 

Racer

Τα γυαλιά εμπνευσμένα από τον αθλητισμό συνεχίζουν να είναι τάση για την ερχόμενη σεζόν, όπως φαίνεται στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. «Είτε είστε με το ποδήλατο βουνού σας, παίζετε σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή παρακολουθείτε μια μπάλα στο γήπεδο του μπέιζμπολ, πρέπει να προστατεύσετε τα μάτια σας, γι’ αυτό και τα αθλητικά γυαλιά θα συνεχίσουν να είναι δημοφιλή το 2023», δήλωσε ο Lihi Kopel. , Σχεδιαστής γυαλιών.

«Η επιρροή της μόδας και η μετα-μόδα το καθιστούν τάση», είπε ο Kopel.

 

The Oversized Angular

Αυτή η νοσταλγική εμφάνιση της δεκαετίας του 1970 συνδυάζει υπερμεγέθη καρέ με κομψό στυλ στην τάση supersizedframes. Αποτελεί βασικό στοιχείο πολυτέλειας στις συλλογές γυναικείων γυαλιών υψηλής μόδας για το 2023, και πειραματίζεται στην αγορά των ανδρικών γυαλιών, καθώς και σε σειρές unusex. Αυτά τα ογκώδη γυαλιά είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό το 2023 και προσφέρουν μια υπερμεγέθη σιλουέτα για μια δραματική εμφάνιση. Αυτά τα υπερμεγέθη γωνιακά looks είναι γεωμετρικά, με πολυτελή ουδέτερα χρώματα και  φιμέ φακοί σε απαλές αποχρώσεις αναδεικνύουν την ισορροπία σε αυτή τη μαξιμαλιστική εμφάνιση. Αναμένετε επίσης να δείτε πολλά υπερμεγέθη πλαίσια με κέλυφος χελώνας το 2023.

 

Eco Friendly πλαίσια

Τα φιλικά προς το περιβάλλον γυαλιά είναι στη μόδα για το 2023, με αυξανόμενη εστίαση στη βιωσιμότητα στη μόδα. Η επιρροή των πράσινων γυαλιών θα μήνη μεχρι και την  φθινοπωρινή σεζόν  24, σύμφωνα με σχεδιαστές μόδας γυαλιών. Αυτό περιλαμβάνει συλλογές γυαλιών από φυσικό ξύλο, καφέ, φελλό και βιοοξικό. «Πολλές εταιρείες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν πιο βιώσιμες και να μειώσουν το αποτύπωμά τους άνθρακα», δήλωσε ο Kopel.

 

Φιμέ Φακοί

Οι ρετρό φιμέ φακοί εμπνευσμένοι από τη δεκαετία του 1970 θα είναι δημοφιλείς το 2023, ειδικά οι φακοί σε κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα, που έχουν εντοπιστεί από τους trendsetters στο Coachella. Ονομάζεται «νέο ρετρό». Μεταλλικοί σκελετοί σε συνδυασμό με φιμέ φακούς θα είναι επίσης τάση την επόμενη χρονιά, καθώς και σκελετοί τύπου aviator. Πολλοί Celebrities είναι διαμορφωτές των τάσεων όσον αφορά τις τάσεις στα γυαλιά, ειδικά στην κατηγορία των γυαλιών ηλίου. «Μια λίστα ονόματα όπως η Kim Kardashian, ο Justin Bieber και η Rihanna είναι κορυφαίοι όσον αφορά τον καθορισμό του τι θα γίνει δημοφιλές», δήλωσε ο Mor Margalit, Σχεδιαστής γυαλιών. "Οι δημοφιλείς τάσεις στα γυαλιά είναι εδώ για να μείνουν σε σχέση με αυτό που θα δούμε το 2023. Εδώ στην exposure-sunglasses.gr , πιστεύουμε ότι το τέλειο στυλ γυαλιών είναι ένας συνδυασμός αυθεντικού, οργανικού και διασκεδαστικού, που είναι επίσης προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς."

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Νεα Κολεξιον - Καλοκαίρι 2024

1 από 25
1 από 6

Follow us on IG @exposure_sunglasses